Je winkelwagen is momenteel leeg
De glazen zijn liefdevol met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, waardoor elk stuk een echt kunstwerk is. Koper werd, net als zilver, door de koninklijke familie veel gebruikt als serviesgoed.
Vanwege de antibacteriële en zelfsteriliserende eigenschappen is traditioneel koperwerk nog steeds een veelvoorkomend verschijnsel in veel Indiase huishoudens.
Ayurveda-voordelen:
Sinds de oudheid heeft Ayurveda de voordelen van het drinken van koperwater bepleit. Volgens de Ayurveda wordt het water van nature alkalisch als je water gedurende 4 tot 12 uur in een koperen vat bewaart (bewaar je het het liefst 's nachts). Dit gebeurt omdat het koperen vat het water positief oplaadt en van energie voorziet, waardoor het water weer 'levend' wordt. Het laat het ook zijdezacht smaken. Het geladen koperwater helpt de Tridosha (Vata, Kapha en Pitta) van het lichaam in balans te brengen. In de Ayurveda wordt dit getransformeerde, therapeutische water uit koperen vaten 'Tamra Jal' genoemd.
Bewaartips:
Om van de maximale voordelen te genieten, laat u uw water een nacht in het glas staan en drinkt u het de volgende dag op, 's ochtends op een lege maag of gedurende de dag, voor een vitale dosis koper voor een beter leven en een beter humeur!